Pladdet lanserar ny ballast-sug

Våren 2021 lanserar Pladdet en helt ny ballast-sugenhet som skiljer sig från de tidigare modellerna. Modell PSSU-1000-II lever upp till kundernas önskemål i storlek samtidigt som den behåller en hög kapacitet.

Pladdet har varit partner till HS Trading sedan flera år tillbaka. De vet vad deras maskiner och tillbehör går för och att de ständigt arbetar för att ta fram det allra bästa inom branschen.

Ballast-sugar, även kallat grävsugar, används huvudsakligen på järnvägsspår för att samla lös ballast. Många gånger krävs det stora maskiner för att bära upp dessa enheter – och just därför uppkom önskemålet att tillverka en mindre modell.

Pladdets nya ballast-sugenheten står ut från mängden genom att vara just lite mindre och lättare. Modell PSSU-1000-II är byggd på en stark ramkonstruktion, har en kompakt design och är lågbyggd. Radialfläkten har en otrolig kapacitet och är väldigt hållbar, precis som den större modellen. Med denna enhet tillkommer även 2 års garanti.

Önskar du mer information om den nya modellen PSSU-100-II?
Kontakta oss så hjälper vi dig.

Hans Sjöström
019-32 10 15
hans@hstrading.se

Äldre nyheter

God jul

Vi önskar alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners en riktigt god jul samt ett gott nytt år.

LÄS MER

God jul

God jul och gott nytt år till alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners! Önskar Hans Sjöström Trading AB

LÄS MER

Ny leverans till HEAB Entreprenad

Hans Sjöström Trading AB har i slutet av november levererat en ny Atlas 165Wsr till HEAB Entreprenad i Hallsberg.

LÄS MER

Nytt samarbete: Nijhuis Engineering

Sjöström Trading är glada att meddela att vi ingått ett samarbete med den holländska tillverkaren Nijhuis Engineering Dronten B.V.

LÄS MER